Personvernerklæring og informasjon om bruk av informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider.

Informasjonskapsler og analyseverktøy

Når du benytter nettstedet SmarteKurs.no, registrerer vi informasjon om hvilke sider du besøker og hvordan du bruker de. I tillegg vil vi registrere om du besøkte våre nettsider via en datamaskin eller mobil. Dette gjør vi for å kunne forbedre våre tjenester overfor besøkende. Ved kjøp av våre produkter og tjenester, må kunden registrere informasjon om seg selv (navn og e-postadresse). Vi er pålagt å innhente disse opplysningene i forbindelse med blant annet regnskapsføring.

Vi bruker Google Analytics på våre nettsider for å innhente statistikk over trafikk og bruk av nettstedet, slik at vi kan forbedre nettsidene våre. Les mer om Googles retningslinjer for personvern.

Vi bruker Facebook Pixel for å måle konverteringsraten i forbindelse med reklamekampanjer. Denne informasjonskapselen kan brukes til å forbedre våre markedsføringskampanjer på Facebook. Les mer om Facebooks retningslinjer for personvern.

Bruk og videreformidling av personopplysninger

SmarteKurs.no er forpliktet til å behandle personopplysninger fra sine kunder og brukere på en forsvarlig måte, i samsvar med personvernloven. Opplysninger om din bruk av tjenestene kan bli utlevert til andre selskaper til bruk for samme formål som de ble innsamlet for (anonymiserte statistiske formål). Så langt det er mulig vil opplysningene bli utlevert i anonymisert form, men for enkelte formål (regnskapsmessige ved gjennomføring av betalinger), er det nødvendig at mottaker får opplysninger som gjør det mulig å identifisere deg som bruker av SmarteKurs.no. Vi vil ikke dele, selge, formidle eller på annen måte utlevere personopplysninger om deg på annen måte enn det som fremgår av denne personvernerklæringen uten først å ha innhentet ditt samtykke.

Sikkerhet

Vi tar sikkerheten på alvor. All utveksling av personopplysninger sendes kryptert med SSL. Utveksling av kredittkortinformasjon ved betaling, håndteres av våre leverandører av betalingsløsninger.

Hvordan deaktivere informasjonskapsler

De fleste nettsider bruker analyseverktøy. Dersom du ønsker å slette informasjonskapsler, gir vi deg her oppskriften: