Personvernerklæring og informasjon om bruk av informasjonskapsler (cookies) på SmarteKurs.no.

Informasjonskapsler og analyseverktøy

Når du benytter nettstedet SmarteKurs.no, registreres ingen informasjon om hvilke sider du benytter eller hvordan du bruker de. Vi har gått bort ifra å ha et analyseverktøy for vårt nettsted(nettstatistikk via blant andre Google Analytics), slik at ingen informasjonskapsler (cookies) vil lagres ved besøk på SmarteKurs.no.

Bruk og videreformidling av personopplysninger

Vi er forpliktet til å behandle personopplysninger fra våre kunder og brukere på en forsvarlig måte, i samsvar med personvernloven. For enkelte formål (regnskapsmessige ved gjennomføring av betaling), er det nødvendig å behandle data for å identifisere deg som bruker av dette nettstedet (ved kjøp av kurs eller e-bøker). Vi vil ikke dele, selge, formidle eller på annen måte utlevere personopplysninger om deg på annen måte enn det som fremgår av denne personvernerklæringen uten først å ha innhentet ditt samtykke.

Sikkerhet

Sikkerheten tas på alvor. All utveksling av personopplysninger sendes kryptert med SSL. Utveksling av kredittkortinformasjon ved betaling, håndteres av velkjente leverandører av betalingsløsninger.

Hvordan deaktivere informasjonskapsler

De fleste nettsider bruker analyseverktøy, men vi benytter ikke lenger dette på våre sider. Dersom du ønsker å slette informasjonskapsler på andre nettsteder, gir vi deg her oppskriften:

Dine rettigheter

Innsyn i egne personopplysninger
Ønsker du å vite hvilke personopplysninger vi behandler om deg, så kan du ta kontakt med oss.
Korrigering av personopplysninger
Er våre opplysninger om deg feil, så kan du når som helst ta kontakt og be oss rette opp i det som ev. måtte være feil.
Sletting av personopplysninger
Ta kontakt med oss dersom du ønsker at vi skal slette dine personopplysninger (dersom du har handlet kurs eller e-bøker hos oss). Husk at vi er avhengige av å behandle enkelte typer personopplysninger når vi har dialog med deg som kunde, og for å kunne levere avtalte tjenester (inkl. økonomiske transaksjoner).
Begrensning av behandling av personopplysninger
Du kan kontakte oss dersom du ønsker at vår behandling av dine personopplysninger skal begrenses. Husk at vi er avhengige av å behandle enkelte typer personopplysninger når vi har dialog med deg som kunde, og for å kunne levere avtalte tjenester. Denne begrensningen gjelder ikke med bakgrunn i ev. andre behandlingsgrunnlag som måtte foreligge.
Dataportabilitet
Dine personopplysninger kan fås ved å ta kontakt med oss.
Innsigelse mot behandlinger
Du kan protestere mot behandlingsaktiviteter vi utfører. Vi vil da ikke lenger behandle dine personopplysninger, forutsatt at ikke andre lovpålagte årsaker krever dette.

Kontakt

Du kan kontakte oss på post@smartekurs.no