Vilkår og betingelser for SmarteKurs.no.

SmarteKurs.no eies av Atrida Communications (org.nr. 985232725 ).
Under følger vilkår og betingelser for produktene og tjenestene på SmarteKurs.no.

Personvern og sikkerhet ved kjøp via SmarteKurs.no

Navn og e-post kreves for å unngå misbruk av tjenesten og for at du skal kunne få tilgang til de produktene du har kjøpt. Din kontaktinformasjon vil ikke bli delt med noen andre enn SmarteKurs.no (dvs. Atrida Communications som driver SmarteKurs.no). Du kan når som helst be om sletting av din kontaktinformasjon ved å sende en e-post til post@smartekurs.no. NB! Vi gjør oppmerksom på at informasjon relatert til ditt kjøp (transaksjonen) er lovpålagt å oppbevare for regnskapsmessige årsaker.

Les personvernerklæringen for mer informasjon om informasjonskapsler, personopplysninger, sikkerhet, dine rettigheter og hvordan du kan deaktivere informasjonskapsler.

Kjøp

På SmarteKurs.no handler du trygt. Nettstedet tilbyr en sikker løsning å handle gjennom, og du kan betale med kort.

Du er pliktig til å gi riktige opplysninger om deg selv ved kjøp av våre produkter, i tillegg til en gyldig betalingsmåte.

Ved kjøp, så aksepterer du oppgitte vilkår og betingelser, samt behandlingen av dine personopplysninger i samsvar med vår personvernerklæring.

Godtar du ikke disse vilkårene, betingelsene eller vår personvernerklæring – kan du heller ikke bruke SmarteKurs.no.

Innhold (kursmateriell og bøker)

Ved kjøp av våre produkter og bruk av våre tjenester, så samtykker du til at du ikke vil kopiere, dele, publisere, republisere, vise (for et publikum), selge, låne ut (din personlige kode for innlogging til kurs/bøker) eller på noen annen måte gi andre tilgang til innhold du har kjøpt til personlig bruk.

Unntak:
– Skal du kjøpe et kurs eller en bok i gave, kan du gi ut din personlige kode for innlogging. Denne koden er kun knyttet til tilgang til et kurs/en bok, og gir ingen andre tilganger. Samtidig identifiserer ikke denne koden deg som person på noen som helst måte.

– Ønsker du å kjøpe et kurs eller en bok til bruk for flere, f.eks. familien eller i egen virksomhet, da kan du sende en e-post til post@smartekurs.no og vi vil gi deg et godt tilbud.

Angrerett

Det er etter lov ikke angrerett på onlinekurs, onlinebøker eller nedlastbare filer (som f.eks. bøker) etter at du har aktivert kjøpet (dvs. registrert deg, betalt og fått tilsendt innloggingsdetaljer til kurset/boka med din personlige kode). 

Men, dersom du skulle føle å ikke få noen verdi av nettkursene eller bøkene på SmarteKurs.no – så tilbyr vi allikevel pengene tilbake. Gi da beskjed på post@smartekurs.no innen en uke etter gjennomført kjøp. Vi håper selvsagt at du skal bli fornøyd. Ris og ros mottas også med takk.

Priser

Undervisningstjenester som bøker og kurs/videopresentasjoner er fritatt for MVA. Prisene som er oppgitt er beløpet du betaler i sin helhet.

Hvor lenge har jeg tilgang til nettkurs/videopresentasjoner og onlinebøker jeg kjøper?

Tilgangen til nettkurs og onlinebøker (ikke nedlastbare bøker) gjelder i 12 mnd. fra kjøpstidspunktet. Ved kjøp av nedlastbare bøker, så er disse selvsagt dine, for evig tid. Dette betyr også at vi lagrer dine opplysninger kun så lenge det er nødvendig for din tilgang til produkter du har kjøpt.

Ytterligere vilkår relatert til tjenesten på SmarteKurs.no

Du bekrefter gjennom disse vilkårene at vi kan kontakte deg via e-post ved eventuelle endringer i våre tjenester, ved feil eller nedetid på tjenesten eller ved behov for kontakt med deg som kunde (dette innbefatter ikke markedsføring). I enkelte tilfeller kan vi også måtte be om ditt samtykke.

Kurs og bøker er i utgangspunktet digitalt tilgjengelig 24 timer i døgnet via vår plattform, men det kan være tilfeller hvor tjenesten vil være nede som følge av feil eller nødvendige oppgraderinger.

Din plikt for at våre data skal være korrekte
Du må informere oss dersom du f.eks. endrer din e-postadresse, slik at vi kan komme i kontakt med deg ved ev. behov.

Henvendelser og kontakt

Skulle det være noe du lurer på, så ta gjerne kontakt på: post@smartekurs.no